Prostřeno: Rizoto s kapustou a slaninou

Na bitevním poli

Moje hodnocení
99x

Možná si myslíte, e kapustu nesnášíte. Kdepak, to je chyba. Třeba si ji zamilujete zrovna v tomhle receptu.

1 porce
60 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Na olivovém oleji orestujte řapíkatý celer a cibulku. Přisypte nepropranou rýži, nechte jí zesklovatět a pak přilijte bílé víno. Začněte postupně přilévat vývar a vařte tzv. „na skus“.
  2. Proužky slaniny a kapusty opečte a přidejte k rýži, promíchejte, přidejte kousek másla, pepř a nastrouhané pecorino. Rizoto zaklopte pokličkou a nechte minutu dojít.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící


Přečtěte si také

Recepty