Prostřeno: Flank steak (hovězí pupek) s bylinkami
                
                                
                                                                    
        
                
                            
                    
                    
                    
    
                
                            
                    
                                        
                                    flank steak
                                            
             
        
        
                        
                        
                
                    
                        
                            
                                
                                                                                                                                                        
                                    
                                                                        
                                        
                                    
                                                                        
                                        
                                    
                                                                                                                                                        
                                                                                            flank steak
                                            
                                                                                    
                                                                     
                            
                         
                     
                 
                
             
         
     
                                     
                                    
                                                
                        
                                                
                        Flank steak sice není tradiční "flákota", milovník masa by ovšem pupkem určitě neměl pohrdnout. Jedná se totiž o delikatesu!
                                                
                                                
                     
                
                                
    
        
        
    
                                
                                            
                                                                                    
                                
                                                                        
                    Postup přípravy
	- Bylinky, olej, máslo, česnek a chléb rozsekáme v robotu na hrubou kaši.
 
	- Maso osolíme, opepříme a zprudka opečeme z obou stran.
 
	- ovrch masa potřeme hořčicí a přidáme bylinkovou směs.
 
	- Pečeme v troubě na 170 C asi 12 minut, na vnitřní teplotu 58C. Podáváme s pečivem.
 
    
                
        
                
                            
        
    
                
                                
                                        
                                                                
                                                                            
                                                                                    
                                                                        
                                    
                                        
                                            Zdroj receptu
                                        
                                        Prostřeno, soutěžící