Prostřeno: Flank steak (hovězí pupek) s bylinkami
flank steak
flank steak
Flank steak sice není tradiční "flákota", milovník masa by ovšem pupkem určitě neměl pohrdnout. Jedná se totiž o delikatesu!
Postup přípravy
- Bylinky, olej, máslo, česnek a chléb rozsekáme v robotu na hrubou kaši.
- Maso osolíme, opepříme a zprudka opečeme z obou stran.
- ovrch masa potřeme hořčicí a přidáme bylinkovou směs.
- Pečeme v troubě na 170 C asi 12 minut, na vnitřní teplotu 58C. Podáváme s pečivem.
Nejlepší recepty e-mailem
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho
webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
Zdroj receptu
Prostřeno, soutěžící