Head
- pepř 1 špetka
Na dip
- citronová šťáva 1 dávka
- pepř 1 špetka
Head
- olivový olej 1 dávka
Postup přípravy
1
Zeleninu nakrájíme na libovolné kousky, osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem, grilujeme v troubě na grilu 40 minut při 200 stupních
Brambory si omyjeme, nakrájíme na měsíčky, dochutíme grilovacím kořením a pečeme v troubě doměkka
2
Maso si jemně naklepeme a naložíme a okořeníme dle chuti
Těsně před podáváním je asi 8 minut grilujeme v kontaktním grilu
3
Avokádo na dip si oloupeme, rozmačkáme a zakápneme citronovou šťávou, aby nezčernalo
Přidáme rozmačkaný česnek, bílý jogurt a dochutíme solí a pepřem
Uchováváme v chladu