Suroviny
- banány 4 ks
- Mascarpone
- Rum
- limetka 1/2 ks
- cukr moučka
- vanilkový cukr
- Skořice
V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! II. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:
Odkaz
Rozpal to, šéfe!
V nové kulinární show vaří Zdeněk Pohlreich každou neděli v 18:00 v domácím prostředí venkovského statku. Recepty, videa a bonusové materiály najdete v novém speciálu.
Postup přípravy
- Z banánů odkrojte stopky a dejte je péct z obou stran na menší žár. Mezitím si připravte krém: v misce smíchejte mascarpone, moučkový cukr, vanilkový cukr, skořici, kapku rumu a šťávu z limetky. Krém promíchejte a případně dochuťte.
- Banány vyndejte z grilu, odstraňte slupku, nandejte na talíř a podávejte s krémem a listem meduňky.