Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jahody
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jahody
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Hrdina kuchyně: Švestky – zde najdete recepty z 5. dílu

Hrdina kuchyně: Švestky

Hrdina kuchyně: Švestky

  • Zavřít
Hrdina kuchyně: Švestky

Hrdina kuchyně: Švestky

Švestky jsou v české a moravské kuchyni nezastupitelné. A nemyslíme jenom slivovici :) Jaký by to byl podzim bez švestkového koláče, povidel nebo plněných bramborových knedlíků s mákem? Ale švestky se výborně uplatní i ve slané kuchyni! Přesvědčte se v nových receptech Martina Škody.

Seznam.cz banner

Nejspíš máte pocit, že na švestky narazíte kolem každé silnice, ale zdání klame. Doba, kdy jsme byli švestkovou velmocí je už dávno pryč - minimálně sto let. Do té doby ale u nás byla švestka doma, přestože má kořeny kdesi na Kavkaze. O expanzi švestek do Evropy se zasloužili hlavně Římané, kteří je sázeli cestou, když dobývali nová území. Díky nim se švestky dostaly na Balkán, odkud pak během migrací Slovanů doputovaly i do našich končin. O skutečnou popularitu švestek se u nás zasloužil až Karel IV., vedle vinné révy byly švestky jednou z jeho pěstitelských priorit, i proto se jim leckde dodnes říká karlátka či kadlátka.

Kulinární pořad Hrdina kuchyně sledujte každou sobotu na Primě!

Vyzkoušejte zajímavé recepty se švestkami, které připravil Martin Škoda a Maruška Doležalová v pořadu Hrdina kuchyně:

Tradiční polský bigos se sušenými švestkami

Tradiční polská kuchyně využívá podobné suroviny jako ta česká, vepřové maso, houby a kysané zelí doplňuje v tomto receptu papriková klobáska, hovězí maso a sušené švestky. Výsledek je chuťově vynikajicí, určitě zkuste!

6 – 8 PORCÍ / PŘÍPRAVA: 5 HODIN

• 300 g vepřové plece nebo žebra

• 300 g hovězího krku nebo kližky

• 2 vepřové paprikové klobásy

• 2 cibule

• 1 lžíce sladké mleté papriky

• 5 kuliček nového koření

• 4 bobkového listu

• 100 g sušených švestek

• 800 g kysaného zelí

• velká hrst sušených hub (ideálně hřiby)

• 200 g uzeného boku nebo slaniny

• 800 g malých brambor

• 2 lžíce sádla

• sůl a čerstvě namletý černý pepř

• cukr

• chléb k podávání

1. Vepřové a hovězí maso nakrájejte na kostky, osolte, opepřete a mírně pocukrujte. Houby namočte do malé misky se studenou vodou. V ohnivzdorném hrnci rozehřejte sádlo na vysokou teplotu a maso ze všech stran prudce zatáhněte – nejdřív hovězí, poté vepřové.

2. Do hrnce přihoďte nahrubo nakrájené klobásy a také je opečte, po dvou minutách přidejte nasekanou cibuli a nechte jí krátce zesklovatět. Přisypte papriku, trochu cukru, nové koření, bobkový list a ještě zarestujte. Přihoďte sušené švestky, kysané zelí i s lákem, houby i s vodou, v níž byly namočené, a oloupané nahrubo nakrájené brambory. Osolte, opepřete a zamíchejte. Hrnec zaklopte a bigos duste v troubě vyhřáté na 130 °C asi 4 – 5 hodin.

3. Až hrnec otevřete, maso by se mělo rozpadat. Bigos podávejte s chlebem. Nejlepší trochu uleželý, tak druhý, třetí den.

Kachní stehna na švestkách s krupicovými noky

Pečená kachna je na české nedělní tabuli skutečný evergreen. Tentokrát zkuste místo klasického triumvirátu kachna – knedlík – zelí verzi trochu nevšední… Dokřupava vypečená kachní stehna s ovocem doplňte krupicovými nočky.

5 PORCÍ / PŘÍPRAVA: NAD 2 HODINY

Na kachnu:

• 5 kachních stehen

• 1 velký pomeranč

• 1 lžíce oleje

• 2 - 3 jablka

• 4 - 5 cibulí

• 10 švestek

• 3 stroužky česneku

• sůl a čerstvě namletý pepř

• sukr

• několik snítek tymiánu

• asi 250 ml vody

• 1 svitek skořice

1. Maso ze všech stran osolte, opepřete a mírně pocukrujte. Přidejte nastrouhanou kůru z dobře omytého pomeranče a vše rukama přimáčkněte k masu. Maso zakápněte olejem a vložte do mísy, přidejte tymián.

2. Troubu rozehřejte na 220 °C. Do vyššího pekáče naskládejte oloupané na čtvrtiny nakrájené cibulky, jablka, plátky česneku, vypeckované švestky, skořici, zbytek tymiánu a kachní stehna. Takto připravenou kachnu pečte asi 30 minut, aby se hezky zatáhla. Poté slijte tuk, který kachna pustila, přilijte šťávu z půlky pomeranče a trochu vody. Hrnec zaklopte a kachnu pečte při 180 °C asi 80 minut.

3. Nakonec hrnec odklopte, slijte vypečenou šťávu a kachnu při 220 °C vypečte z obou stran dokřupava. Než se kachna upeče, tak slitou šťávu zbavte tuku, v rendlíku svařte tak na třetinu objemu.

Na krupicové noky:

• 75 g másla

• 750 ml plnotučného mléka

• kůra z 1 malého citronu

• špetka muškátového oříšku

• 300 g hrubé krupice

• 4 vejce

• sůl

1. V hrnci ohřejte máslo s mlékem. Přidejte nastrouhaný muškátový oříšek, strouhanou kůru z citronu a větší špetku soli. Jakmile začne tekutina bublat, přisypte krupici a stáhněte plamen. Pečlivě těsto míchejte, dokud se nespojí do jedné koule a nebude se samo odlepovat od stěn hrnce a vařečky – potrvá to asi 5 minut.

2. Nechte vše chvíli zchladnout a postupně do těsta vmíchejte vejce, každé vejce důkladně zapracujte.

3. V dalším hrnci přiveďte k varu mírně osolenou vodu. Dvěma namočenými lžícemi tvarujte z těsta oválné noky a vařte je ve vroucí vodě zhruba 4 minuty. Hotové noky uschovejte pod víkem v pekáči vymazaném kachním výpekem nebo máslem.

Švestkový koláč s mákem a drobenkou

Koláč z kynutého těsta se švestkami, mákem a křupavou drobenkou je přímo králem mezi podzimními dezerty. S tímhle moučníkem určitě zabodujete na všech frontách!

1 PLECH / PŘÍPRAVA: DO 1 HODINY

• 400 g hladké mouky (plus trochu na posypání plechu)

• ½ lžičky soli

• 3–4 lžíce krupicového cukru

• 10 g sušeného droždí

• 2 vejce

• 450 ml vlažného mléka

• 200 ml rostlinného oleje

• 1,5 kg švestek

• 50 g másla (plus trochu na vymazání pekáče)

• 2–3 lžíce rumu

• 30 g máku

Na drobenku:

• 80 g polohrubé mouky

• 2–3 lžíce krupicového cukru

• 60 g studeného másla

1. V míse promíchejte mouku, sůl a cukr a droždí. Přilijte olej, vejce, vlažné mléko a vypracujte jemné řidší těsto, skoro jako na lívance. Těsto přikryjte a nechte kynout na teplém místě, dokud nezdvojnásobí objem.

2. Troubu rozehřejte na 190 °C. Mezitím pečlivě promíchejte všechny ingredience na drobenku. Větší pekáč vymažte trochou másla a vysypte moukou.

3. Vykynuté těsto nalijte do pekáče a po celém povrchu rozdělte vypeckované přepůlené švestky. Koláč posypte drobenkou, namletým mákem a pečte asi 30 minut.

4. V rendlíku rozpusťte zbylé máslo, seberte z něj syrovátku a přilijte rum. Koláč po celém povrchu pokapejte a nechte dojít pár minut ve vypnuté troubě.

Švestková zavařenina s ořechy

Klasickou zavařeninou ze švestek jsou povidla. Na někoho ale mohou být příliš hutná a výrazná. Zkuste švestky uchovat i v podobě výtečného džemu s pomerančem a ořechy, která se hodí na lívance, na chleba i do jogurtu či ranní kaše.

NA 4 SKLENICE O OBJEMU 330 ML / PŘÍPRAVA: DO 2 HODIN

• 1 kg vypeckovaných švestek

• 2 menší biopomeranče

• 500 g želírovacího cukru 2 : 1

• 100 g vlašských ořechů

• 75 ml tmavého rumu

1. Promíchejte švestky, pomeranče pokrájené na plátky a cukr. Přiklopte a nechte asi hodinu odpočívat, ovoce pustí šťávu. Poté přiveďte k varu a za stálého míchání na středním plamenu vařte asi 1 a 1/2 hodiny do zhoustnutí. Když po dně protáhnete vařečku a zůstane po ní cestička, je hotovo.

2. Nechte 10 minut chladnout a pak vmíchejte ořechy a rum. Naplňte do sklenic, uzavřete a chvíle převraťte dnem vzhůru. Zavařenina je výborná do jogurtu, na chleba, na lívance či palačinky.

Připravila Klára Michalová, Foto Darina Křivánková

Hrdina kuchyně: Kozí sýr – zde najdete recepty ze 4. dílu Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hrdina kuchyně: Kozí sýr – zde najdete recepty ze 4. dílu

Hrdina kuchyně: Vejce – zde najdete recepty z 3. dílu Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hrdina kuchyně: Vejce – zde najdete recepty z 3. dílu

Hrdina kuchyně: Losos – zde najdete recepty z 2. dílu Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hrdina kuchyně: Losos – zde najdete recepty z 2. dílu

Hrdina kuchyně: Krůta – zde najdete recepty z 1. dílu Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hrdina kuchyně: Krůta – zde najdete recepty z 1. dílu

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky Hrdina kuchyně cukr sůl švestky recept kachna chléb máslo pomeranč drobenka švestkový koláč pečená kachna těsto slivoň švestka Marie Doležalová Martin Škoda recepty se švestkami

Návrhy pro vás

Nepečené tvarohové kostky s čerstvým ovocem – na osvěžující letní dezert nepotřebujete troubu Sladké

Nepečené tvarohové kostky s čerstvým ovocem – na osvěžující letní dezert nepotřebujete troubu

Pečený losos s kokosovou rýží a mangovo-avokádovou salsou podle Garden and Kitchen: Luxusní chuť plná zdraví z jedné pánve Ryby a mořské plody
7

Pečený losos s kokosovou rýží a mangovo-avokádovou salsou podle Garden and Kitchen: Luxusní chuť plná zdraví z jedné pánve

Kuřecí satay špízy s krémovým a lehce pikantním arašídovým dipem Maso

Kuřecí satay špízy s krémovým a lehce pikantním arašídovým dipem

Francouzský čokoládový mousse s malinami – klasická pěna v lehčím veganském podání Sladké

Francouzský čokoládový mousse s malinami – klasická pěna v lehčím veganském podání

Nakládané papriky s hříbky – skvělá domácí delikatesa k sýrům, uzeninám i pivu Recepty

Nakládané papriky s hříbky – skvělá domácí delikatesa k sýrům, uzeninám i pivu

Zapečené ratatouille – voňavá letní zelenina s křupavou pokličkou z brambor Zelenina

Zapečené ratatouille – voňavá letní zelenina s křupavou pokličkou z brambor

Pavlova z aquafaby – veganská verze populárního dezertu s kokosovou šlehačkou a ovocem Sladké

Pavlova z aquafaby – veganská verze populárního dezertu s kokosovou šlehačkou a ovocem

Salát z chobotnice s rajčátky, nakládanou okurkou a cibulkou z restaurace Ginger & Fred Předkrmy a chuťovky

Salát z chobotnice s rajčátky, nakládanou okurkou a cibulkou z restaurace Ginger & Fred


Přečtěte si také

Sladké
Nepečené tvarohové kostky s čerstvým ovocem – na osvěžující letní dezert nepotřebujete troubu

Nepečené tvarohové kostky s čerstvým ovocem – na osvěžující letní dezert nepotřebujete troubu

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Když dozrávají ostružiny: 3 praktické rady, které se vám budou hodit

Když dozrávají ostružiny: 3 praktické rady, které se vám budou hodit

Ryby a mořské plody
Pečený losos s kokosovou rýží a mangovo-avokádovou salsou podle Garden and Kitchen: Luxusní chuť plná zdraví z jedné pánve

Pečený losos s kokosovou rýží a mangovo-avokádovou salsou podle Garden and Kitchen: Luxusní chuť plná zdraví z jedné pánve

Maso
Kuřecí satay špízy s krémovým a lehce pikantním arašídovým dipem

Kuřecí satay špízy s krémovým a lehce pikantním arašídovým dipem

Sladké
Francouzský čokoládový mousse s malinami – klasická pěna v lehčím veganském podání

Francouzský čokoládový mousse s malinami – klasická pěna v lehčím veganském podání

Recepty
Nakládané papriky s hříbky – skvělá domácí delikatesa k sýrům, uzeninám i pivu

Nakládané papriky s hříbky – skvělá domácí delikatesa k sýrům, uzeninám i pivu

Zelenina
Zapečené ratatouille – voňavá letní zelenina s křupavou pokličkou z brambor

Zapečené ratatouille – voňavá letní zelenina s křupavou pokličkou z brambor

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Cuketové těstoviny bez mouky: Zdravé a rychlé „cudle“ hotové za pár minut byste měli vyzkoušet

Cuketové těstoviny bez mouky: Zdravé a rychlé „cudle“ hotové za pár minut byste měli vyzkoušet

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře Těstoviny

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní Recepty

Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní

Sladké
Nepečené tvarohové kostky s čerstvým ovocem – na osvěžující letní dezert nepotřebujete troubu

Nepečené tvarohové kostky s čerstvým ovocem – na osvěžující letní dezert nepotřebujete troubu

Francouzský čokoládový mousse s malinami – klasická pěna v lehčím veganském podání Sladké

Francouzský čokoládový mousse s malinami – klasická pěna v lehčím veganském podání

Pavlova z aquafaby – veganská verze populárního dezertu s kokosovou šlehačkou a ovocem Sladké

Pavlova z aquafaby – veganská verze populárního dezertu s kokosovou šlehačkou a ovocem

Maso
Kuřecí satay špízy s krémovým a lehce pikantním arašídovým dipem

Kuřecí satay špízy s krémovým a lehce pikantním arašídovým dipem

Vepřový řízek naruby s cibulí a petrželkou – šťavnatý oběd dopečený v troubě Maso

Vepřový řízek naruby s cibulí a petrželkou – šťavnatý oběd dopečený v troubě

Dušené toskánské kuře s rajčaty a špenátem ve smetanové omáčce – výrazné chutě léta v jedné pánvi Maso

Dušené toskánské kuře s rajčaty a špenátem ve smetanové omáčce – výrazné chutě léta v jedné pánvi

Zelenina
Zapečené ratatouille – voňavá letní zelenina s křupavou pokličkou z brambor

Zapečené ratatouille – voňavá letní zelenina s křupavou pokličkou z brambor

Salát z chobotnice s rajčátky, nakládanou okurkou a cibulkou z restaurace Ginger & Fred Předkrmy a chuťovky

Salát z chobotnice s rajčátky, nakládanou okurkou a cibulkou z restaurace Ginger & Fred

Pečená karotka s dukkah griliášem – sladká mrkev s křupavou posypkou Zelenina

Pečená karotka s dukkah griliášem – sladká mrkev s křupavou posypkou

Nápoje
Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů Nápoje

Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách Nápoje

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách

Ryby a mořské plody
Pečený losos s kokosovou rýží a mangovo-avokádovou salsou podle Garden and Kitchen: Luxusní chuť plná zdraví z jedné pánve
7

Pečený losos s kokosovou rýží a mangovo-avokádovou salsou podle Garden and Kitchen: Luxusní chuť plná zdraví z jedné pánve

Salát z chobotnice s rajčátky, nakládanou okurkou a cibulkou z restaurace Ginger & Fred Předkrmy a chuťovky

Salát z chobotnice s rajčátky, nakládanou okurkou a cibulkou z restaurace Ginger & Fred

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem Těstoviny

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Polévky
Játrová zavářka do polévky – tradiční doplněk silných vývarů dodá chuť i výživové benefity

Játrová zavářka do polévky – tradiční doplněk silných vývarů dodá chuť i výživové benefity

Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku Polévky

Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři Polévky

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři

Recepty
Nakládané papriky s hříbky – skvělá domácí delikatesa k sýrům, uzeninám i pivu

Nakládané papriky s hříbky – skvělá domácí delikatesa k sýrům, uzeninám i pivu

Salát z chobotnice s rajčátky, nakládanou okurkou a cibulkou z restaurace Ginger & Fred Předkrmy a chuťovky

Salát z chobotnice s rajčátky, nakládanou okurkou a cibulkou z restaurace Ginger & Fred

Poklady belgické kuchyně: Antverpští vojáčci – sladké nadýchané briošky s rozinkami Sladké

Poklady belgické kuchyně: Antverpští vojáčci – sladké nadýchané briošky s rozinkami

Zelenina
Zapečené ratatouille – voňavá letní zelenina s křupavou pokličkou z brambor

Zapečené ratatouille – voňavá letní zelenina s křupavou pokličkou z brambor

Pečená karotka s dukkah griliášem – sladká mrkev s křupavou posypkou Zelenina

Pečená karotka s dukkah griliášem – sladká mrkev s křupavou posypkou

Smažený sýr v housce aneb tak trochu jiný smažák – perfektní náhrada burgeru, kterou připravíte doma na pánvi Vegetariánské

Smažený sýr v housce aneb tak trochu jiný smažák – perfektní náhrada burgeru, kterou připravíte doma na pánvi

Sladké
Nepečené tvarohové kostky s čerstvým ovocem – na osvěžující letní dezert nepotřebujete troubu

Nepečené tvarohové kostky s čerstvým ovocem – na osvěžující letní dezert nepotřebujete troubu

Francouzský čokoládový mousse s malinami – klasická pěna v lehčím veganském podání Sladké

Francouzský čokoládový mousse s malinami – klasická pěna v lehčím veganském podání

Šulánky z bramborového těsta s mákem, tvarohem a rybízem – svěží verze babičkovské klasiky Sladké

Šulánky z bramborového těsta s mákem, tvarohem a rybízem – svěží verze babičkovské klasiky

Předkrmy a chuťovky
Salát z chobotnice s rajčátky, nakládanou okurkou a cibulkou z restaurace Ginger & Fred

Salát z chobotnice s rajčátky, nakládanou okurkou a cibulkou z restaurace Ginger & Fred

Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den Saláty

Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny Saláty

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny

Vegetariánské
Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce Saláty
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení Přílohy

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení

prima-cnn-news

Trump jako oběť vlastních konspirací? Bouří se proti němu Musk i část hnutí MAGA Kandidátka Stačilo! kritizovala syna Nerudové kvůli propadnutí. Hnus, reagovala europoslankyně Motorkáře ujíždějícího po letišti honili policisté hodiny. Podívejte se na dramatický zásah

prima-zeny

My parkuráci jsme větší šlechtici než dostiháci, usmívá se Ondřej Kraus Ach bože. Ženy sloužící psům! Princezna Frederika v kulturním šoku z budoucnosti Puf... a dvě princezny jsou v budoucnosti. Eleonora léčí Frederiku se zlomeným srdcem

prima-zoom

Německá superzbraň na Ukrajině Ukrajinci úspěšně přesunuli obří letadlo do Německa. Ruslan dostal bojovné jméno Příběh Japonce, který přežil obě atomové bomby, má první trailer. James Cameron chystá nekompromisní film

prima-fresh

Nepečené tvarohové kostky s čerstvým ovocem – na osvěžující letní dezert nepotřebujete troubu Když dozrávají ostružiny: 3 praktické rady, které se vám budou hodit Pečený losos s kokosovou rýží a mangovo-avokádovou salsou podle Garden and Kitchen: Luxusní chuť plná zdraví z jedné pánve

prima-cool

VIDEO: Nový trailer Trona 3 Nový Harry Potter: Unikly první fotky z natáčení s Dursleyovými a detaily o počtu epizod a Voldemortovi První trailer Mortal Kombatu II je absolutní trefou do černého. Akčnímu nářezu vládne Johnny Cage

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Kvůli mojí tvorbě musel táta na kobereček, říká Řezník a představuje Martyho frky Amanda Bynes chce shodit. Přiznala užívání léku na hubnutí, který frčí mezi celebritami Xholakys chce seknout se svlékáním. V nové kariéře chce lidem pomáhat duševně

prima-living

Zámek Matěje Stropnického poničila supercela. S odstraněním škod mu pomáhá i rodina Artyčok je krásný bodlák i zdravá zelenina. Jak ho pěstovat a zpracovat? Šedivé chlupy, bolavé klouby. I zvířata stárnou, ale dá se to zpomalit

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.