Suroviny
- focaccia
- houby shitake
- žampióny
- polníček
- Šalotka
- jarní česnek 1 palička
- čerstvá citronová šťáva
- kmín
- Bazalka
- petrželka
- Máslo
- Olivový olej
- Sůl
- Pepř
V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! II. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:
Odkaz
Rozpal to, šéfe!
V nové kulinární show vaří Zdeněk Pohlreich každou neděli v 18:00 v domácím prostředí venkovského statku. Recepty, videa a bonusové materiály najdete v novém speciálu.
Postup přípravy
- Ve woku nechte rozehřát olivový olej a orestujte na něm stroužky jarního česneku, houby shitake zbavené nožiček, nakrájené žampiony, šalotku a kmín. Směs pokapejte citronovou šťávou, osolte a opepřete.
- Směs nechte chvíli povařit a pak přidejte ještě kousek másla, nakrájenou bazalku, petrželku a tymián. Promíchejte a wok sundejte z grilu.
- Do mísy natrhejte listy římského salátu, přidejte polníček, pokapejte olivovým olejem a citronovou šťávou, opepřete, osolte a promíchejte.
- Focacciu rozkrojte, pokapejte olivovým olejem a nechte opéct na grilu. Pak na ni dejte salát a směs z hub a nandejte na talíř spolu se zbytkem salátu.