Podáváme
Postup přípravy
Postup přípravy
Maso nakrájíme na kousky a dáme vařit
Přidáme kořenovou zeleninu, cibuli a česnek, ochutíme solí a pepřem, lístkem bobkového listu a novým kořením
Přivedeme k varu a uděláme vývar
Následně scedíme a vložíme do mixéru, kde vše rozkrájíme na drobno
Na pánvi lehce osmahneme na jemné kousky nakrájenou slaninu, přidáme cibulku, necháme vychladnout a vložíme do rozmixované hmoty
Přidáme vejce, sádlo a vše důkladně promícháme
Vložíme tuto směs do forem a dáme do trouby zapéct na 180 ºC
Podáváme s bagetkou rovněž zapečenou v troubě a pokapanou olivovým olejem
Předkrm
Divoká lesní paštika s opečenou bagetkou
Ingredience:
- 200 g jelení kýty
- 200 g vepřového boku
- 1 větší cibule
- 3 stroužky česneku
- sůl, pepř
- 4 lžíce sádla
- 1 mrkev
- 1 celer
- tymián
- 3 vejce
- kousek slaniny