Suroviny
Postup přípravy
Okurku oloupeme a všechnu zeleninu nakrájíme na menší kousky. Maso též pokrájíme na kousky a ochutíme grilovacím kořením, kořením na drůbež a smícháme se dvěma lžícemi oleje a zprudka orestujeme. Maso se opéká asi sedm minut. Mezitím si smícháme koření na salát se lžící oleje, přidáme zakysanou smetanu a nakrájenou zeleninu. Listy salátu rozprostřeme na talíř a vklademe menším množstvím zeleninové směsi s dresinkem a úplně navrch dáme několik kousků opečeného masa. Teplota: 160°CVhodné pro vegetariány: nePočet porcí: 5 Obtížnost: pro začátečníkyNárodní kuchyně: česká/ mezinárodníDoba přípravy: 1-30 minutČas vaření: 5 -10 minutRecipe category: předkrm/ salát/ smaženíPředkrm:Zeleninový salát s dresinkem a kuřecím masem
postup:
Okurku oloupeme a všechnu zeleninu nakrájíme na menší kousky. Maso též pokrájíme na kousky a ochutíme grilovacím kořením, kořením na drůbež a smícháme se dvěma lžícemi oleje a zprudka orestujeme. Maso se opéká asi sedm minut. Mezitím si smícháme koření na salát se lžící oleje, přidáme zakysanou smetanu a nakrájenou zeleninu. Listy salátu rozprostřeme na talíř a vklademe menším množstvím zeleninové směsi s dresinkem a úplně navrch dáme několik kousků opečeného masa.
Předkrm:
Zeleninový salát s dresinkem a kuřecím masem
Mladí amatérští kuchaři a kuchařky rádi zahajují svoje hostiny salátem
Ingredience:
- 1 ledový salát
- 500 g kuřecího masa ,
- 1 okurka,
- 1 velká paprika,
- 200 g cherry rajčátek,
- 250 g zakysané smetany,
- 2 lžíce koření do salátu,
- 10 lístků bazalky,
- 1 lžíce grilovacího koření,
- 1 lžíce koření na kuře
- 2 lžíce oleje