Hlavní chod
- kotlet 5 kus
Postup přípravy
Postup přípravy
Naložíme maso do nálevu z medu a sójové omáčky, okořeníme grilovacím kořením, dáme do trouby a necháme úplně doměkka upéct. Přidáme nakrájenou cibuli a stroužek česneku pro lepší chuť.
Uvaříme brambory ve slupce, oloupeme, vidličkou rozšťoucháme, přidáme usmaženou cibulku, máslo a malinko teplého mléka. Znovu rozšťoucháme a promícháme.
Na provensálské brambůrky stačí nakrájet brambory se slupkou, posypat provensálským kořením a dát péct do trouby.
Hlavní chod
Zapečené kotletky a krkovička s voňavým sosem, šťouchaný brambor, provensálské pečené brambůrky
Ingredience:
- 5 plátků krkovičky
- 5 kotlet
- med
- sójová omáčka
- cibule
- grilovací koření
- brambory
- mléko
- máslo
- provensálské koření