Ingredience
Marináda
Postup přípravy
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a vložíme asi na 24 hodin do marinády
Poté maso vyjmeme, na každý plátek položíme proužek anglické slaniny, klobásku a zarolujeme
Maso si zajistíme párátky, aby se nám při pečení nerozpadlo
Brambory ve slupce nakrájíme na čtvrtiny, ochutíme střídavě česnekem, grilovacím kořením, petrželkou a kmínem, aby měl každý kousek jinou barvu, a vložíme do předehřáté trouby (200 °C) na cca 40 min
Solíme až po dopečení
Vepřové závitky plněné anglickou slaninou a pikantní klobáskou, brambory 4 chutí a barev, zeleninový salát
Ingredience:
- 1 kg vepřových kotlet b. k.
- anglická slanina
- pikantní klobásky
- brambory
- pepř, sůl
- olej
- grilovací koření
- česnek, petržel, kmín
Marináda:
- olej
- grilovací koření
- česnek, paprika, pepř
- hořčice
- cibule
- Promícháme a necháme projít varem.