Suroviny
- vepřové maso 250 g
- žampion 100 g
- pórek 100 g
- pepř 1 dávka
- paprika 100 g
- grilovací koření 1 dávka
- kari koření 1 dávka
- sójová omáčka 1 kus
- kečup 1 kus
- olej 1 dávka
- tvrdý sýr 150 g
Postup přípravy
Maso nakrájíme na jemné nudličky, okořeníme, pokapeme olejem a necháme chvíli odležet
Na pánvi rozpálíme zbytek oleje a maso zprudka opečeme
Přidáme nakrájený pórek, papriku a žampiony a vše spolu dopečeme
Na závěr dochutíme sójovou omáčkou a lžící kečupu
Podáváme na opečeném toastu posypané strouhaným sýrem
Teplota: 160 °CVhodné pro vegetariány: nePočet porcí: 5Obtížnost: pro začátečníkyNárodní kuchyně: česká/ mezinárodníDoba přípravy: 1–30 minutČas vaření: 1–30 minutRecipe category: předkrm/ restovánToustík s vepřovým masempostup:Maso nakrájíme na jemné nudličky, okořeníme, pokapeme olejem a necháme chvíli odležet
Na pánvi rozpálíme zbytek oleje a maso zprudka opečeme
Přidáme nakrájený pórek, papriku a žampiony a vše spolu dopečeme
Na závěr dochutíme sójovou omáčkou a lžící kečupu
Podáváme na opečeném toastu posypané strouhaným sýrem
Toustík s vepřovým masem
Po studeném předkrmu měl Jindřich v zásobě ještě jeden, tentokrát teplý
Ingredience:
250 g vepřové panenky
100 g žampionů
100 g pórku
100 g čerstvé papriky
sůl a pepř
grilovací koření dle chuti
půl lžičky kari
1 lžíce sójové omáčky
1 lžíce kečupu
olej
150 g tvrdého sýra na posypání