Suroviny
- ciabatta 4 plátky
- filátka z uzeného pstruha 1 dávka
- listový salát 1 kus
- česnek 1 kus
- sůl 1 dávka
- křepelčí vajíčka 16 kusů
- vejce 8 kusů
- olivový olej 1 dávka
- bylinky 1 dávka
Postup přípravy
1
Z italské ciabatty ukrojíme 4 plátky a každý rovnoměrně rozdělíme na 4 kusy (vznikne 16 stejných minitopinek)
2
Minitopinky opečeme dozlatova na olivovém oleji, lehce potřeme česnekem a osolíme
3
Na pánvi si usmažíme 16 malých volských ok z křepelčích vajec a dáme je stranou
Na tu samou pánev vyklepneme 8 slepičích vajec, osolíme, opepříme a přidáme sekané bylinky a uděláme míchaná vajíčka, která rovnoměrně rozdělíme na všechny minitopinky
4
Filety z uzeného pstruha nakrájíme na 16 kusů a rozdělíme na topinky, nakonec na všechny minitopinky dáme po jednom kusu křepelčího volského oka
5
Porci servírujeme na větší nahřátý talíř, kam dáme dvě hotové topinky skoro doprostřed a vedle malý salátek frisée s bylinkami)