Předkrm
- těstoviny 200 gram
Náplň
- niva 160-200 gram
Předkrm
Postup přípravy
Uvaříme těstoviny. Lososa nakrájíme na drobné kousky a zakapeme citronem. Okapané těstoviny dáme do větší mísy, jemně pokapeme olivovým olejem, přidáme lososa, najemno nakrájené kapary a zalijeme jogurtem. Vše dobře smícháme a nakonec osolíme a opepříme dle chuti.
Do misky vložíme list salátu, na kterém budeme těstoviny servírovat. edkrm Broskev s nivou a ořechy Ingredience: 10 půlek kompotovaných broskví listy hlávkového salátu 40 g vlašských ořechů na zdobení náplň: 160–200 g pomazánkového másla 160–200 g nivy 2 ks sterilované okurky postup: Přichystáme si náplň. Smícháme pomazánkové máslo s nivou a přimícháme na kousky nakrájenou sterilovanou okurku. Kompot přecedíme, talíř nazdobíme salátem a broskve plníme připravenou směsí. Hotový výrobek ozdobíme vlašskými ořechy.
PředkrmTěstoviny s uzeným lososem v jogurtové omáčceIngredience:
|