Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Tagliatelle s lososem

4 porce
do 30 minut
Tagliatelle s lososem
Tagliatelle s lososem Autor: S Italem v kuchyni II.
V jednoduchosti je krása a v kuchyni to platí dvojnásob. Ty nejjednodušší recepty vás potěší dokonalou harmonií chutí. A extra bonusem je blesková příprava, jako právě u těchto neodolatelných těstovin.
Reklama

Suroviny (4 porce)

Reklama

Postup

  1. Plátky lososa pokrájíme na tenké nudličky a zlehka je orestujeme na másle. Jejich chuť povzbudíme panákem brandy a flambujeme. Rozpáleného lososa zchladíme smetanovým přílivem a navrch přidáme špetku nastrouhaného muškátového oříšku.
  2. Mezitím uvaříme tagliatelle „al dente“. Necháme je okapat, ale ne příliš důkladně, škrobová voda na nich pak špagety lépe spojí se šťávou a lososem. Necháme je vklouznout na pánev dokud se vše důkladně nepromísí. Porce špaget s lososem dekorujeme na talíři snítkou kopru.
Reklama

 

S Italem v kuchyni podruhé...S Italem v kuchyni II.

"Každý se může naučit vařit," říká Emanuele Ridi. Stačí prý láska a systém. Když italský šéfkuchař s vařením začínal, orientoval se na poctivou domácí kuchyni své babičky, která mu věnovala mnoho rodinných receptů.

Emanuele sází na jednoduchá jídla a využití čerstvých sezonních surovin, z nichž umí připravit hotové zázraky.

V pokračování úspěšné knihy podle telvizního pořadu S Italem v kuchyni II. najdete přes 70 receptů, s kterými si doma snadno vykouzlíte Itálii na talíři.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama