Head
- sýr 100 g
Postup přípravy
Zeleninu nakrájíme na menší kousky a promícháme
Tři druhy sýra nakrájíme na kostičky, mozarellu na větší kousky a smícháme se zeleninou v míse
Smísíme s majonézou a hořčicí a zasypeme kořením dle chuti
Bagetky si rozpůlíme a lehce potřeme máslem, zasypeme oreganem a v troubě necháme 10 minut zapéct
ilovnice masa Slávka špenát nemusí, zato Martin si pochutnal a Janiny palačinky vychválil
Ingredience: 500 ml mléka,4 vejce,200 g hladké mouky,špetka soli,olej na smažení,250 g listového špenátu,150 g slaniny,150 g eidamu,100 ml smetany (33 %),2 stroužky rozdrceného česneku,sůl,špetka Vegety
postup:Z mléka, vejce, mouky a soli mixérem vytvoříme hladké těstíčko, které dáme do chladničky na hodinu odležet
Špenát spaříme
Na pánvi zpěníme slaninu, přidáme špenát, smetanu, česnek, sůl, Vegetu, sýr a necháme prohřát
Odstavíme
Na oleji usmažíme po obou stranách palačinky, které naplníme směsí
Na talíř dáváme rozkrojené a posypané sýrem, ozdobené cherry rajčaty
Teplota: 160 °C Vhodné pro vegetariány: nePočet porcí: 5 a víceObtížnost: pro začátečníkyNárodní kuchyně: česká Doba přípravy: do 30 minutČas vaření: 20 minutRecipe category: předkrm / smažen