Vegetariánské Smažený lilek s jemnou bramborovou kaší – výborný vegetariánský řízek bude chutnat i masožravcům
Předkrmy a chuťovky Ztracená vejce s lilkovou pastou a sušenými rajčaty – dokonalá kombinace středomořských chutí
Zelenina Škola zavařování: Nakládané lilky v lehce pikantní marinádě na kyselo jsou báječné třeba na topinky
Ryby a mořské plody Lehká koprová omáčka s lososem – jemné rybí menu s krémovou omáčkou a vůní bylinek
Saláty Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy
Těstoviny Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro
Zelenina Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem
Ryby a mořské plody Lehká koprová omáčka s lososem – jemné rybí menu s krémovou omáčkou a vůní bylinek
Saláty Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy