Recepty Jak to bylo, šéfe? Gaeng Phed Ped Yang – červené curry s kachnou, liči a thajským lilkem podle Antonína Bradáče
Prostřeno! Prostřeno: Marinovaný grilovaný vepřový bůček s rýžovými nudlemi, sladkokyselou zálivkou s česnekem a chilli, zeleninou, bambusovými výhonky a čerstvými bylinkami
Předkrmy a chuťovky 10 Spirálky z listového těsta plněné slaninou, sýrem a bazalkovým pestem oživí každou párty
Ovoce Citrony nakládané v soli a olivovém oleji – dokonalé dochucovadlo dodá pokrmům nezaměnitelný šmrnc
Ryby a mořské plody Vyhlášené kapří hranolky s koprovou majonézou a zelným salátem podle Jana Punčocháře
Polévky Rychlá večeře: Polévka z jarní cibulky s arašídovým máslem a nudlemi podle Zdeňka Pohlreicha
Předkrmy a chuťovky 10 Spirálky z listového těsta plněné slaninou, sýrem a bazalkovým pestem oživí každou párty
Ovoce Citrony nakládané v soli a olivovém oleji – dokonalé dochucovadlo dodá pokrmům nezaměnitelný šmrnc
Přílohy Křupavá pečená rýže podle Chili Ta Thuy – originální způsob, jak využít zbylou uvařenou rýži