Sladké Tang Yuan – tradiční čínské rýžové knedlíčky se sezamem a arašídy podávané v jasmínovém čaji podle Josefa Maršálka
Vegetariánské Bez masa: Jednoduché květákové kari s cizrnou, hráškem a omáčkou vonící po citronové trávě
Předkrmy a chuťovky Domácí kořenicí směs ve stylu Trader Joe's Everything but the Bagel, s kterou všechno chutná lépe
Ryby a mořské plody Kapr na karamelu s kokosovým mlékem – exotické spojení sladké, pikantní a jemně slané chuti
Sladké Lotus kuličky ze 3 ingrediencí – nepečené cukroví z oblíbených karamelových sušenek je hit letošních Vánoc
Těstoviny Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha
Sladké Lotus kuličky ze 3 ingrediencí – nepečené cukroví z oblíbených karamelových sušenek je hit letošních Vánoc
Zelenina Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem
Ryby a mořské plody Kapr na karamelu s kokosovým mlékem – exotické spojení sladké, pikantní a jemně slané chuti
Polévky Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami
Předkrmy a chuťovky Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami
Předkrmy a chuťovky Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá