Prostřeno! Prostřeno: Grilovaná mozzarella v italské pancettě na rukolovém lůžku s bazalkovým pestem, piniovými oříšky a rozpečenou ciabattou potřenou bylinkovým máslem
Prostřeno! Prostřeno: Carpaccio z cherry rajčátek na rukolovém základě se sýrem stracciatella a domácím bazalkovým pestem
Těstoviny Tagliatelle al pomodoro e stracciatella aneb čerstvé těstoviny s rajčaty podle Riccarda Lucqueho z restaurace Farina
Sladké Šuhajdy podle Pavla Berkyho – moderní verze nepečených čokoládových košíčků plněných ořechovým krémem
Těstoviny Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro
Ryby a mořské plody Kapr na karamelu s kokosovým mlékem – exotické spojení sladké, pikantní a jemně slané chuti
Těstoviny Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro
Sladké Šuhajdy podle Pavla Berkyho – moderní verze nepečených čokoládových košíčků plněných ořechovým krémem
Těstoviny Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro
Zelenina Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem
Předkrmy a chuťovky Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami
Předkrmy a chuťovky Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá