Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Salát z červené řepy, brambor a ančoviček

4 porce
do 1 hodiny
Salát z červené řepy, brambor a ančoviček
Salát z červené řepy, brambor a ančoviček Autor: Michal Šajmir
Nevšední bramborový salát upoutá nejen barvou, ale především zajímavou chutí. K neutrálním bramborám přidejte nasládlou řepu, štiplavou svěží cibulku a velmi slané ančovičky. Výsledek vás mile překvapí!
Reklama
Reklama

Postup

  1. Oloupané uvařené mladé brambory pokrájejte na sousta. Smíchejte olej, vinný ocet, nadrcený česnek a na kolečka nakrájenou jarní cibulku. Spolu s nasekaným koriandrem a uvařenou, oloupanou a na kousky nakrájenou řepou přidejte k bramborám a smíchejte ve větší misce.
  2. Dobře promíchejte, přidejte na kousky nakrájené ančovičky.
  3. Následně podle chuti dosolte a opepřete.
  4. Dejte do lednice a nechte alespoň půl hodiny odpočinout, aby se všechny chutě spojily.
Reklama

Salát z červené řepy, brambor a ančoviček Foto: Michal Šajmir

Foto: Michal Šajmir, www.michalsajmir.com

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama