reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Beru na vědomí
Tuňákový salát s jablky a křupavými mandlemi
Autor: archiv Rio Mare Tuňákový salát s jablky a křupavými mandlemi

Tuňákový salát s jablky a křupavými mandlemi

Hodnoceno: 2x
Saláty s tuňákem jsou velmi oblíbené, protože představují lehké a zdravé jídlo, které ale skvěle zasytí. Kombinace konzervovaného tuňáka s jablky je skvělá, a pokud přidáte i křupavou složku v podobě opečených mandlí a svěžího řapíkatého celeru, zaručeně si pochutnáte.
do 10 minut
4 porce

reklama

reklama

Postup

  1. Na nepřilnavé pánvi restujte po dobu dvou minut mandle a míchejte je nebo obracejte, dokud nezačnou vonět a některé i zlátnout.
  2. Omyjte jablka a neoloupaná je nakrájejte na kostičky. Pak je smíchejte s tuňákem s citronem a černým pepřem.
  3. Nakrájejte celer na tenké plátky, přidejte k salátu a dochuťte olejem a solí.
  4. Naaranžujte salát do misky, nahoru dejte směs tuňáka s jablky a posypte praženými mandlemi.
Tuňákový salát s jablky a křupavými mandlemi
Autor: archiv Rio Mare Tuňákový salát s jablky a křupavými mandlemi

reklama

Související témata: salát , tuňák , mandle , jablka , tuňákový salát , Malá jídla

reklama