zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Tournedos Rossini OK
Spouštím video za 5s.

Tournedos Rossini

Hodnoceno: 13x
Klasický francouzský recept z hovězí svíčkové slibuje skutečný gurmánský zážitek. Kromě filet mignon, nejlepšího kousku hovězího masa, do tohoto jídla patří ještě tučná husí játra foie gras a vzácný voňavý lanýž. První díl nového seriálu odstartoval skutečnou lahůdkou!
do 30 minut
4 porce

reklama

Postup

  1. Plátky svíčkové osolte, opepřete a na rozpálené pánvi na másle opečte z obou stran. Dejte odpočívat na teplo. Připravte tousty, do výpeku po mase přidejte omáčku Madeira a zjemněte máslem. Zprudka opečte husí játra a položte je na maso.
  2. Příprava madeirské omáčky: Na másle opečte pokrájenou šalotku, žampiony, petrželku, zaprašte moukou, osmahněte a podlijte vývarem, přidejte víno madeira, worcester, dochuťte solí a pepřem a povařte, až omáčka lehce zhoustne.
  3. Připravené plátky svíčkové a foie gras podávejte na opečených plátcích toustového chleba přelité omáčkou Madeira a postrouhané lanýžem nebo žampionem.

Uvařte si Tournedos Rossini podle videoreceptu:

Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Tournedos Rossini

reklama

Související témata: hovězí steak , Hlavní jídla