Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Telecí játra s jablky

4 porce
do 30 minut
Telecí játra s jablky
Telecí játra s jablky Autor: Už dost
Telecí játra jsou delikátní surovina, která si zaslouží patřičnou péči. To ovšem neznamená, že jejich příprava je náročná, nejvíc jim totiž sluší minutková úprava, aby si zachovaly šťavnatost.
Reklama

Suroviny (4 porce)

Reklama

Postup

  1. Jablka nakrájejte na osminky. V kastrolu nechte zkaramelizovat cukr s trochou másla, zalejte vínem a přidejte nakrájená jablka. Vařte, dokud jablka nezačnou karamelizovat.
  2. Játra osolte, opepřete a spolu s nakrájenou cibulkou je opečte dorůžova. Jakmile jsou játra hotová, vyjměte je a pokračujte v opékání cibulky, aby byla dozlatova.
  3. Vše naservírujte na talíře a ihned podávejte.
Reklama

Každou středu ve 21.45 na Primě sledujte návrat Zdeňka Pohlreicha do restaurací, kam zavítal s pořadem Ano, šéfe!

Už dost, šéfe!

Už dost, šéfe!

"Vždycky jsem si myslel, že největším uměním je schopnost odejít včas. Pořad Ano, šéfe! asi určitě končí. Rád bych se s vámi podělil o svoje názory na podnikání v gastronomii avzpomínky na nejlepší i nejhorší situace z natáčení.

V knize najdete nejen fotogarafie a hlášky, ale hlavně mé nejoblíbenější recepty, které vám připomenou, že tohle řemeslo se dá dělat i dobře."

Zdeněk Pohlreich

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama