zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Tatarák z lilku s balzamikovým krémem
Autor: archiv Kalamáta Papadimitriou Tatarák z lilku s balzamikovým krémem

Tatarák z lilku s balzamikovým krémem

Hodnoceno: 0x
Lilek je výtečná surovina. Sám o sobě nemá nijak výraznou chuť, ale naopak působí jako houba, co nasává veškeré přidané chutě. Tataráček nebo, chcete-li, pomazánka na topinky je vděčné pohoštění, kterým zaručeně potěšíte své hosty.
do 2 hodin
4–6 porce

reklama

Postup

  1. Celé lilky propícháme vidličkou a dáme do trouby upéct při 220 stupních na 50 minut. Vnitřek vybereme lžičkou, nasekáme nožem a necháme v cedníku odkapat.
  2. Přidáme všechny ingredience a řádně promícháme. Specifickou chuť dodá balzamikový krém Kalamáta Papadimitriou bílý.
  3. Podáváme s topinkami.

Při přípravě tataráčku postupujte podle video receptu:

Tatarák z lilku s balzamikovým krémem  Foto: archiv Kalamáta Papadimitriou

Tatarák z lilku s balzamikovým krémem. Foto: archiv Kalamáta Papadimitriou

 


reklama