Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Sépiové špagety se sušenými rajčaty, rukolou a česnekovými chipsy

2 porce
do 30 minut
Sépiové špagety se sušenými rajčaty
Sépiové špagety se sušenými rajčaty Autor: Tak vařím já
Sépiových špaget se rozhodně nebojte! Jejich chuť vás mile překvapí a brzy přijdete na to, že jsou nenapodobitelné. Servírují se bez sýru (jako všechny těstoviny, které se potkají s mořem), ale proti gustu...
Reklama

Suroviny (2 porce)

Reklama

Postup

  1. Na pánev dejte olivový olej a orestujte na něm česnek nakrájený na plátky tak, aby byl zlatý z obou stran. Pak ho vyberte a nechte okapat na papírové utěrce.
  2. Sépiové špagety vložte so vroucí osolené vody a vařte šest minut nebo dle údajů na obalu.
  3. Do pánve s česnekovým olejem vložte cherry rajčátka a nechte je prohřát. Nakonec přidejte sušená rajčata nakrájená na proužky. Scezené špagety vhoďte k rajčatům, protřeste a posypte rukolou a česnekovými chipsy.
Reklama

Hrubešová - Tak vařím jáTak vařím já

125 receptů pro vytížené ženy

Úspěšná česká herečka Markéta Hrubešová, nyní známá z televizních obrazovek i jako zdatná kuchařka, představuje své recepty. Z dědictví po babičce a z dalších zdrojů převzala tradiční postupy, avšak snaží se českou i středomořskou kuchyni servírovat v lehké a stravitelné podobě.

Pro moderní a zaměstnanou ženu, která potřebuje nasytit hladové krky během krátké doby, rovněž autorka vybrala ta jídla, jejichž příprava je časově nenáročná.

Názorná publikace s více než 200 fotografiemi Davida Krause.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama