reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Beru na vědomí
Rustikální bageta
Autor: Gurmet Rustikální bageta

Rustikální bageta

Hodnoceno: 3x
Tyhle křupavé bagety nejsou suché a díky přídavku brambor vydrží déle vláčné.
do 2 hodin
2 bagety porce

reklama

Suroviny (2 bagety porce)

reklama

Postup

  1. Všechny suroviny a 225 ml vlažné vody propracujte na hladké těsto a nechte ho na teplém místě kynout asi 80 minut.
  2. Pak ho vytvarujte do dvou dlouhých válečků, do kterých udělejte zářezy, poprašte je moukou a nechte ještě přibližně 50 minut kynout. Pečte prvních 10 minut v horkovzdušné troubě předehřáté na 230 °C, pak teplotu snižte na 180 °C a pečte ještě přibližně 20 minut.

 

 

reklama

Související témata: bageta , pečivo , Přílohy

reklama