Suroviny
- tuňák v olivovém oleji (konzervovaný ) 160 g
- tortilla 2 ks
- Kikkoman Teriyaki (s pečeným česnekem) 2 lžíce
- rajčata (větší, nakrájené na menší kousky) 1 ks
- rukola
- ledový salát
Další výborné recepty s omáčkami Kikkoman najdete v našem speciálu:
Postup přípravy
- Nechte tuňáka po vyjmutí z konzervy okapat od přebytečného oleje.
- Nahřejte na grilu nebo v troubě tortilly. Pro jejich zvláčnění je můžete lehce pokapat vodou.
- Teplou poddajnou tortillu potřete Kikkoman Teriyaki omáčkou s pečeným česnekem, navrch naskládejte tuňáka a zeleninu.
- Tortillu na jedné straně přehněte, poté přehněte na spodní straně a zamotejte.
PRIMA TIP: Kikkoman, mistr chutí
Vaše tortilla může být pokaždé jiná. Rádi si pochutnáte na chilli? Vyzkoušejte Kikkoman Teriyaki omáčku s praženým sezamem. Příchuť letní grilovačky mu naopak dodá Kikkoman Teriyaki BBQ omáčka s medem. Pohrajte si i s náplní a použijte třeba avokádo, vařené vejce, ředkvičky nebo sýr. Toužíte po dalších receptech z kuchyně Kikkoman? Podívejte se!