archiv Kikkoman

Pikantní wrap s tuňákem

Moje hodnocení
1x

Také tuňák může mít říz. Stačí jej doplnit patřičnou omáčkou. Ukážeme vám, jak si připravit lehce pikantní wrap s tuňákovým masem, který je skvělý jako lehká letní večeře nebo si ho můžete zabalit sebou na prázdninový výlet.

2 porce
10 minut

Suroviny

  • konzervovaný tuňák v olivovém oleji 160 g
  • tortilla 2 ks
  • omáčka Kikkoman Teriyaki s pečeným česnekem 2 lžíce
  • větší rajče nakrájené na menší kousky 1 ks
  • rukola
  • ledový salát

Další výborné recepty s omáčkami Kikkoman najdete v našem speciálu:

Postup přípravy

  1. Nechte tuňáka po vyjmutí z konzervy okapat od přebytečného oleje.
  2. Nahřejte na grilu nebo v troubě tortilly. Pro jejich zvláčnění je můžete lehce pokapat vodou.
  3. Teplou poddajnou tortillu potřete Kikkoman Teriyaki omáčkou s pečeným česnekem, navrch naskládejte tuňáka a zeleninu.
  4. Tortillu na jedné straně přehněte, poté přehněte na spodní straně a zamotejte.

PRIMA TIP: Kikkoman, mistr chutí

Vaše tortilla může být pokaždé jiná. Rádi si pochutnáte na chilli? Vyzkoušejte Kikkoman Teriyaki omáčku s praženým sezamem. Příchuť letní grilovačky mu naopak dodá Kikkoman Teriyaki BBQ omáčka s medem. Pohrajte si i s náplní a použijte třeba avokádo, vařené vejce, ředkvičky nebo sýr. Toužíte po dalších receptech z kuchyně Kikkoman? Podívejte se!

Vyzkoušejte připravit pikantní kuřecí špízy s rajčatovou salsou podle videoreceptu:

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

archiv Kikkoman


Přečtěte si také

Recepty