reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Pikantní kuřecí křidélka polévaná pivem
Autor: archiv Billa Pikantní kuřecí křidélka polévaná pivem

Pikantní kuřecí křidýlka polévaná pivem

Hodnoceno: 0x
Oblíbená kuřecí křidýlka jsou hitem většiny grilovaček. Zkuste je tentokrát připravit pěkně pikantní s chilli papričkami, česnekem a tmavým pivem, které krásně zkaramelizuje a vytvoří úžasnou kůrčičku.
do 1 hodiny
3–4 porce

reklama

Postup

  1. Z oleje, prolisovaného česneku, nasekaných chilli papriček a grilovacího koření si připravte marinádu, kterou důkladně potřete křidélka ze všech stran. Nechte uležet nejlépe do druhého dne.
  2. Grilujte za stálého otáčení a polévání pivem asi 45 minut. (Pokud grilujete v troubě, podložte maso alobalem a grilujte při 250 °C asi 35 minut.)

Pikantní kuřecí křidélka polévaná pivem  Foto:

Pikantní kuřecí křidélka polévaná pivem, foto: archiv Billa

reklama