zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Nejjednodušší banánové lívance s ovesnými vločkami
Autor: My Cooking Diary Nejjednodušší banánové lívance s ovesnými vločkami

Nejjednodušší banánové lívance s ovesnými vločkami

Hodnoceno: 5x
Lívance milují děti, ale rozhodně ne jenom ony. Když je navíc upečete ze zralých banánů, budou krásně vláčné. Výhodou je, že jsou tyto lívanečky bez cukru, obsahují jen trochu sirupu. Myslíme si, že snídaně je jasná!
do 30 minut
cca 10 ks porcí

reklama

Suroviny (cca 10 ks porcí)

Malinový rozvar:

Postup

  1. Všechny ingredience na lívance vložte do mixéru a promixujte v hladké kompaktní těsto.
  2. Pokud používáte zralé banány, bude těsto tak akorát sladké. Nemělo by být moc řídké, ale ani úplně hutné.
  3. Mělo by se jen lehce rozlít na pánvi. Pokud bude hodně řídké, přidejte klidně ještě vločky a znovu promixujte. Pokud bude hodně husté, přidejte vodu nebo mléko.
  4. Na pánvi si na středním plameni rozpalte trochu kokosového oleje a lívanečky opékejte z obou stran dozlatova. Je to celkem rychlé, tak pozor, ať se nepřipálí.
  5. Zmražené nebo čerstvý maliny dejte do kastrůlku (pokud použijete čerstvý, podlijte je jen trochu vodou), přidejte javorový sirup a nechte společně tak 10 minut probublat.
  6. Hotové lívance namažte oblíbenou marmeládou nebo ořechovým máslem, naskládejte na sebe, přelijte ovocným rozvarem a podávejte.
Nejjednodušší banánové lívance s ovesnými vločkami
Autor: My Cooking Diary Nejjednodušší banánové lívance s ovesnými vločkami
Nejjednodušší banánové lívance s ovesnými vločkami
Autor: My Cooking Diary Nejjednodušší banánové lívance s ovesnými vločkami

reklama

My Cooking Diary 2
Kateřina Saint Germain

Když se Kateřina Lustigová alias Kačí odstěhovala v 19 letech od rodičů se svým přítelem Adamem do vlastní domácnosti, začala se učit vařit a své pokusy a pokroky dokumentovala na Facebooku. Postupem doby přidala blog My Cooking Diary a nejoblíbenější recepty shrnula ve své první stejnojmenné kuchařce. Navazuje na ní svou druhou knihou, ve které představuje stovku vyzkoušených a jednoduchých receptů na každý den, od snídaně po večeři. Převládají jídla vegetariánská, ale na své si přijdou i milovníci masa a tradiční české kuchyně, i když inspirace ze zahraničních cest se do mnoha z nich také vloudila. 

www.mycookingdiary.cz