reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Květáková kaše
Autor: isifa.com Květáková kaše

Květáková kaše

Hodnoceno: 87x
Tohle jídlo je skvělé samo o sobě, ale je to také skvělá příloha k nedělnímu pečenému kuřeti.
do 1 hodiny
4 porce

reklama

reklama

Suroviny (4 porce)

Postup

  1. Růžičky květáku potřete máslem a dejte je na pekáč. Pokapejte olivovým olejem, posypte muškátovým oříškem, solí, pepřem a přidejte lístky šalvěje. Grilujte, dokud špičky květáku nezačnou hnědnout a květák nebude měkký (květák také můžete před grilováním spařit).
  2. Přendejte růžičky do hrnce a rozmačkejte je (nechte si jich pár na ozdobení). Přidejte crème fraîche – směs zhoustne a bude krémová. Vmíchejte parmazán, posypte křupavou slaninou a zbylými růžičkami.

Květáková kaše Foto:

Květáková kaše                                                                                                  Foto: isifa.com

reklama