návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Květáková kaše

Hodnoceno: 0x
4 porce
do 1 hodiny
Květáková kaše
Autor: isifa.com Květáková kaše
Tohle jídlo je skvělé samo o sobě, ale je to také skvělá příloha k nedělnímu pečenému kuřeti.

Suroviny (4 porce)

Postup

  1. Růžičky květáku potřete máslem a dejte je na pekáč. Pokapejte olivovým olejem, posypte muškátovým oříškem, solí, pepřem a přidejte lístky šalvěje. Grilujte, dokud špičky květáku nezačnou hnědnout a květák nebude měkký (květák také můžete před grilováním spařit).
  2. Přendejte růžičky do hrnce a rozmačkejte je (nechte si jich pár na ozdobení). Přidejte crème fraîche – směs zhoustne a bude krémová. Vmíchejte parmazán, posypte křupavou slaninou a zbylými růžičkami.

Květáková kaše Foto:

Květáková kaše                                                                                                  Foto: isifa.com