Krůtí sekaná s fetou
Krůtí sekaná s fetou
Krůtí sekaná s fetou
Zkuste nevšední variaci na naši tradiční sekanou. S vůní bylinek, s výrazným slaným sýrem a z jemnějšího krůtího masa – určitě stojí za zkoušku :)
Postup přípravy
-
Předehřejte troubu na 180 °C.
-
Ve větší míse smíchejte panko strouhanku s mlékem a vytvořte hrubší pastu.
-
Vmíchejte mleté maso, vejce, koření, worchestrovou omáčku, sýr, cukety a polovinu omáčky marinara.
-
Dobře všechny ingredience promíchejte.
-
Pekáč lehce vymažte olejem. Masovou směs vytvarujte do bochníku a vložte do pekáčku. Zbylou omáčku rozprostřete po povrchu masa.
-
Pečte asi 1 hodinu a 15 minut, dokud vnitřní teplota sekané nebude cca 72 °C. Nechte odležet asi 5 minut a poté nakrájejte na 8 stejných plátků.
Nejlepší recepty e-mailem
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho
webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
Zdroj receptu
redakce Prima FRESH