Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Klobásky s karamelizovanou cibulí

6 porcí
do 1 hodiny
Klobásky s karamelizovanou cibulí
Klobásky s karamelizovanou cibulí Autor: isifa.com
Verze párku v rohlíku pro pokročilé. Použijte kvalitní klobásku, hromadu zkaramelizované cibule a vše zabalte do tortill. Jednoduché, ale božské.
Reklama

Suroviny (6 porcí)

Reklama

Postup

  1. Nakrájenou cibuli restujte na oleji na velké pánvi pár minut, dokud nezačne měknout. Přidejte cukr a vařte na mírném ohni asi 5 minut za občasného promíchání, dokud se cukr úplně nerozpustí.
  2. Do pánve dejte klobásky a vařte je asi 15–20 minut, aby se důkladně prohřály a cibule zcela zkaramelizovala. Přidejte ocet a hořčici a na mírném ohni vařte, dokud se skoro všechna tekutina neodpaří a cibuláda nezhoustne. Dochuťte solí a pepřem.
  3. Ohřejte tortilly, do každé dejte dvě klobásky a na ně navršte omáčku s karamelovou cibulí. Tortilly zabalte kolem klobás a aby držely tvar a nekapala z nich omáčka, zaviňte jeden konec do alobalu a hned podávejte.
Reklama

Klobásky s karamelizovanou cibulí Foto:

Klobásky s karamelizovanou cibulí, foto: isifa.com

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama