zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Jednohubky se šunkovou pomazánkou a čerstvým křenem
Autor: Regionální potravina Jednohubky se šunkovou pomazánkou a čerstvým křenem

Jednohubky se šunkovou pomazánkou a čerstvým křenem

Hodnoceno: 3x
Rychlá a dobrá večeře, kterou můžete zobat během společenské hry nebo koukání na váš oblíbený film nebo seriál? Jednoznačně jednohubky, které si můžete zpestřit třeba naší šunkovou pomazánkou s křenem. Protože je v pomazánce jen pár surovin, vybírejte je pečlivě. Chuť každého z nich se totiž promítne do té výsledné.
do 30 minut
4 porce

reklama

Postup

  1. Šunku nakrájejte na menší kostky.
  2. Do mixeru vložte šunku a pomazánkové máslo. 
  3. Mixujte do hladka, přendejte do mísy a vmíchejte majonézu a dochuťte solí.
  4. Nakrájejte bagetu na kolečka, potřete pomazánkou a zastrouhejte čerstvým křenem.

PRIMA TIP: Při výběru surovin se zaměřte hlavně na šunku, které je v této pomazánce nejvíce. Pozornost si zaslouží nový držitel prestižního ocenění Regionální potravina za Karlovarský kraj – Šunka Zvonilka od Romana Krčmy. K její výrobě se používá pouze maso z České republiky. Řadí se mezi šunky nejvyšší jakosti s vysokým podílem masa. Jenom si dejte pozor, abyste ji nesnědli ještě dřív, než zvládnete připravit pomazánku. 

Jednohubky se šunkovou pomazánkou a čerstvým křenem
Autor: Regionální potravina Jednohubky se šunkovou pomazánkou a čerstvým křenem
Jednohubky se šunkovou pomazánkou a čerstvým křenem
Autor: Regionální potravina Jednohubky se šunkovou pomazánkou a čerstvým křenem

reklama

Související témata: pomazánka , šunka , křen , jednohubky , Malá jídla , Česká kuchyně