Jednohubky se šunkovou pomazánkou a čerstvým křenem
Zdroj: Regionální potravina
Jednohubky se šunkovou pomazánkou a čerstvým křenem
Zdroj:
Regionální potravina
Rychlá a dobrá večeře, kterou můžete zobat během společenské hry nebo koukání na váš oblíbený film nebo seriál? Jednoznačně jednohubky, které si můžete zpestřit třeba naší šunkovou pomazánkou s křenem. Protože je v pomazánce jen pár surovin, vybírejte je pečlivě. Chuť každého z nich se totiž promítne do té výsledné.
Postup přípravy
-
Šunku nakrájejte na menší kostky.
-
Do mixeru vložte šunku a pomazánkové máslo.
-
Mixujte do hladka, přendejte do mísy a vmíchejte majonézu a dochuťte solí.
-
Nakrájejte bagetu na kolečka, potřete pomazánkou a zastrouhejte čerstvým křenem.
PRIMA TIP: Při výběru surovin se zaměřte hlavně na šunku, které je v této pomazánce nejvíce. Pozornost si zaslouží nový držitel prestižního ocenění Regionální potravina za Karlovarský kraj – Šunka Zvonilka od Romana Krčmy. K její výrobě se používá pouze maso z České republiky. Řadí se mezi šunky nejvyšší jakosti s vysokým podílem masa. Jenom si dejte pozor, abyste ji nesnědli ještě dřív, než zvládnete připravit pomazánku.
Jednohubky se šunkovou pomazánkou a čerstvým křenem 2
Zdroj: Regionální potravina
Jednohubky se šunkovou pomazánkou a čerstvým křenem 2
Zdroj:
Regionální potravina
Jednohubky se šunkovou pomazánkou a čerstvým křenem 3
Zdroj: Regionální potravina
Jednohubky se šunkovou pomazánkou a čerstvým křenem 3
Zdroj:
Regionální potravina