Regionální potravina

Jednohubky se šunkovou pomazánkou a čerstvým křenem

Moje hodnocení
10x

Rychlá a dobrá večeře, kterou můžete zobat během společenské hry nebo koukání na váš oblíbený film nebo seriál? Jednoznačně jednohubky, které si můžete zpestřit třeba naší šunkovou pomazánkou s křenem. Protože je v pomazánce jen pár surovin, vybírejte je pečlivě. Chuť každého z nich se totiž promítne do té výsledné.

4 porce
30 minut
česká

Suroviny

Postup přípravy

  1. Šunku nakrájejte na menší kostky.
  2. Do mixeru vložte šunku a pomazánkové máslo.
  3. Mixujte do hladka, přendejte do mísy a vmíchejte majonézu a dochuťte solí.
  4. Nakrájejte bagetu na kolečka, potřete pomazánkou a zastrouhejte čerstvým křenem.

PRIMA TIP: Při výběru surovin se zaměřte hlavně na šunku, které je v této pomazánce nejvíce. Pozornost si zaslouží nový držitel prestižního ocenění Regionální potravina za Karlovarský kraj – Šunka Zvonilka od Romana Krčmy. K její výrobě se používá pouze maso z České republiky. Řadí se mezi šunky nejvyšší jakosti s vysokým podílem masa. Jenom si dejte pozor, abyste ji nesnědli ještě dřív, než zvládnete připravit pomazánku.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Regionální potravina


Přečtěte si také

Recepty