Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Hovězí francesina

4 porce
do 1,5 hodiny
Hovězí francesina
Hovězí francesina
Hovězí francesina podle Zdeňka Pohlreicha, to je tip na netradiční předkrm, kterým oslníte nejednu návštěvu.
Reklama

Sledujte novou řadu kulinární show Teď vaří šéf!, každou neděli v 18.00 na Primě!

Všechny recepty, bonusová videa a další informace z natáčení najdete ve speciálu:

Reklama

Postup

  1. V hrnci rozehřejte olivový olej a orestujte na něm nakrájenou cibuli. Uvařené hovězí maso nakrájejte na kostičky a vložte do pánve. Osolte, opepřete a přidejte bobkový list, nakrájený česnek a spařená rajčata zbavená slupky.
  2. Hrnec přikryjte pokličkou a nechte asi hodinu dusit. Občas podlijte vodou a promíchejte.
  3. Když se cibule úplně rozvaří, postupně přilijte olivový olej, ocet a ořechový olej. Vše řádně promíchejte, dosolte, dopepřete a podávejte přímo na lžících. Maso ozdobte salátem frisée, který jste předem dochutili olivovým olejem, octem a solí. Navrch přidejte nadrobno nakrájené rajče a lístky řeřichy.
Reklama

Hovězí francesina Foto:

Hovězí francesina Foto:

Hovězí francesina

Podívejte se na video a vařte přímo se Šéfem: 

 

TVŠ III (4): Hovězí Francesina
Hovězí francesina
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama