Grilovaná vepřová žebírka na medu
Zdroj: Medokomerc
Grilovaná vepřová žebírka na medu
Zdroj:
Medokomerc
Šťavnaté maso na vepřových žebírkách se báječně hodí k úpravě na grilu. Vyzkoušejte výtečnou marinádu s medem, sójovou omáčkou a rajským protlakem, která na mase krásně zkaramelizuje, mleté chilli dodá říz.
Postup přípravy
-
Rajský protlak smíchejte s rybí omáčkou, sójovou omáčkou, chilli, lesním medem, osolte a opepřete.
-
Žebra naložte do připravené marinády minimálně na 2 hodiny.
-
Poté dejte do pekáčku, přikryjte poklicí nebo alobalem a pečte v troubě alespoň 2 hodiny.
-
Nakonec opečte na grilu, aby maso bylo pěkně opečené. (Případně odkryjte poklici a dopečte odkryté v troubě.)
Grilovaná vepřová žebírka na medu 2
Zdroj: Medokomerc
Grilovaná vepřová žebírka na medu 2
Zdroj:
Medokomerc