zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Grilovaná vepřová žebírka na medu
Autor: Medokomerc Grilovaná vepřová žebírka na medu

Grilovaná vepřová žebírka na medu

Hodnoceno: 3x
Šťavnaté maso na vepřových žebírkách se báječně hodí k úpravě na grilu. Vyzkoušejte výtečnou marinádu s medem, sójovou omáčkou a rajským protlakem, která na mase krásně zkaramelizuje, mleté chilli dodá říz.
nad 2 hodiny
4 porce

reklama

Postup

  1. Rajský protlak smíchejte s rybí omáčkou, sójovou omáčkou, chilli, lesním medem, osolte a opepřete.
  2. Žebra naložte do připravené marinády minimálně na 2 hodiny.
  3. Poté dejte do pekáčku, přikryjte poklicí nebo alobalem a pečte v troubě alespoň 2 hodiny.
  4. Nakonec opečte na grilu, aby maso bylo pěkně opečené. (Případně odkryjte poklici a dopečte odkryté v troubě.)
Grilovaná vepřová žebírka na medu
Autor: Medokomerc Grilovaná vepřová žebírka na medu

reklama

Související témata: vepřové maso , zebra , žebírka , grilování , med , Hlavní jídla