návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Čoko chia pudink

Hodnoceno: 0x
1–2 porce
do 30 minut
Čoko chia pudink
Autor: Janina Černá / Cukrfree Čoko chia pudink
Nejnovější trendy a superpotraviny v báječné kombinaci, kdy si ani neuvědomíte, jak zdravě vlastně mlsáte.

Pokud se snažíte ve svém jídelníčku omezit cukr, pořiďte si nové číslo časopisu Prima FRESH, kde najdete několik receptů z kuchařky Cukrfree autorky Janiny Černé:

Článek

Jarní číslo časopisu Prima FRESH  Foto:

Užijte si krásné jaro s novým číslem časopisu Prima FRESH!

Jarní číslo časopisu Prima FRESH plné nových, svěžích receptů, které je radost vařit, najdete v prodeji již od 8. března.

Postup

  1. V menší misce smíchejte kokosové mléko, vanilkovou esenci, stévii a kakaový prášek. Poté vmíchejte chia semínka, mleté ořechy a konopná semínka a vše důkladně promíchejte. Dalších 15 minut směs vždy po 5 minutách promíchejte a poté ji vložte alespoň na 2 hodiny do ledničky.
  2. Pudink podávejte vychlazený, ozdobený domácí šlehačkou bez cukru nebo našlehaným kokosovým krémem, s lesními plody, posypaný drcenými kakaovými boby.

Čoko chia pudink  Foto: Čoko chia pudink; foto: Janina Černá / Cukrfree

Cukrfree kuchařka

Cukrfree kuchařka Foto:

Účelem této kuchařky napsané známou blogerkou není jen inspirace novými a pro některé i netradičními recepty a ingrediencemi. Je to hlavně důkaz toho, že i život bez cukru může být dlouhodobě udržitelný, a to bez jakéhokoli omezování. Je to též důkaz toho, že i život bez cukru může být skutečně sladký. Není to dieta, je to životní styl. Recepty v této knize jsou nízkofruktózové, většina z nich je také nízkosacharidová s větším obsahem tuků a všechny jsou zároveň bezlepkové. Zahrnují kompletní menu – snídaně, snacky, hlavní jídla, přílohy, dezerty…

Autorka Janina Černá se v roce 2015 díky svému blogu Cukrfree.cz stala objevem českého blogerského světa, kdy během pouhých několika měsíců „nasbírala“ tisíce příznivců. I to svědčí o tom, že téma cukru v naší stravě již není lhostejné mnoha lidem.

Vydalo nakladatelství CPress.