Najděte si recept
Na co máte chuť?

Bůček se zelným salátem
Toto je recept pro všechny zapřísáhlé masožravce. Pořádně propečený bůček, který se přímo rozplývá na jazyku, doplněný o jednoduchý zelný salát.
do 30 minut
4 porce
Suroviny (4 porce)
- vepřový bůček 8 plátků
- pálivé chutney 60 ml
- zelené zelí 1/4 hlávky
- mladé červené zelí 1/4 hlávky
- mrkev 2 ks
- velká jarní cibulka 2 ks
- Majonéza 100 ml
- sultánky 30 g
Omlouváme se, snažíme se dohledat chybějící obrázek
Postup
- Plátky masa dejte na pečicí plech a grilujte je, až budou po obou stranách trochu připečené. Potírejte je chutney, dokud jsou horké.
- Mezitím nastrouhejte obě zelí, mrkev oškrábejte a nakrájejte julienne škrabkou nebo nastrouhejte. Jarní cibulku nakrájejte na třetiny a potom na tenké plátky. V míse smíchejte všechny ingredience na salát, přidejte majonézu a hrozinky a dobře promíchejte. Přidejte trochu majonézy, bude-li potřeba. Podávejte s opečenými plátky bůčku.
Bůček se zelným salátem. Foto: isifa.com