Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Bůček se zelným salátem

4 porce
do 30 minut
Bůček se zelným salátem
Bůček se zelným salátem Autor: isifa.com
Toto je recept pro všechny zapřísáhlé masožravce. Pořádně propečený bůček, který se přímo rozplývá na jazyku, doplněný o jednoduchý zelný salát.
Reklama

Suroviny (4 porce)

Reklama

Postup

  1. Plátky masa dejte na pečicí plech a grilujte je, až budou po obou stranách trochu připečené. Potírejte je chutney, dokud jsou horké.
  2. Mezitím nastrouhejte obě zelí, mrkev oškrábejte a nakrájejte julienne škrabkou nebo nastrouhejte. Jarní cibulku nakrájejte na třetiny a potom na tenké plátky. V míse smíchejte všechny ingredience na salát, přidejte majonézu a hrozinky a dobře promíchejte. Přidejte trochu majonézy, bude-li potřeba. Podávejte s opečenými plátky bůčku.
Reklama

Bůček se zelným salátem Foto: isifa.com

Bůček se zelným salátem. Foto: isifa.com

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama