reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Beru na vědomí
Bagel se sušenou šunkou, kozím sýrem a karamelizovanou cibulkou
Autor: TZ Bagel se sušenou šunkou, kozím sýrem a karamelizovanou cibulkou

Bagel se sušenou šunkou, kozím sýrem a karamelizovanou cibulkou

Hodnoceno: 3x
Parádní svačinka, klidně ale i snídaně, je to zkrátka na vás. Bagel je poslední dobou velmi populární druh pečiva, který si oblíbili lidé po celém světě. Plnit ho můžete různými kombinacemi, za nás funguje výborně kozí sýr, sušená šunka a karamelizovaná cibulka!
do 2 hodin
4 porce

reklama

reklama

Postup

  1. Omytá rajčata nakrájejte na plátky a rozprostřete na plech. Posypte tymiánem, troškou třtinového cukru a lehce zakápněte olivovým olejem a balzamikovým octem.
  2. Pečte 30 minut na 150 °C a pak cca 1,5 hodiny na 120 °C (odvíjí se od velikosti rajčat). Rajčata by neměla být spálená, ale pěkně opečená.
  3. Cibuli oloupejte, nakrájejte a na másle nechte zkaramelizovat. V závěru přípravy přidejte med, promíchejte a nechte cibuli trochu zchladnout.
  4. Bagely podélně rozkrojte a rozpečte.
  5. Na spodní díl bagelu dejte list omytého a osušeného salátu, dva plátky sušené šunky, plátky konfitovaných rajčat spolu se zkaramelizovanou medovou cibulí a zasypte piniovými oříšky.
  6. Na závěr přidejte plátky kozího sýra a přiklopte vrchním dílem bagelu.

reklama

reklama