Na jahodový salátek
- jahoda 1 dávka
- marmeláda 1 dávka
Na náplň
- pudink 1.5 kus
Head
- sůl 1 špetka
Na náplň
- zmrzlina 4 lžíce
Head
- voda 100 ml
Postup přípravy
1
Z ingrediencí připravíme těsto
To pak rozválíme a vykrojíme skleničkou kolečka, která se následně pokládají na tvořítko na ravioly
Doprostřed se dá náplň a překlopí se, před vařením je vhodné umístit hotové těstoviny do mrazáku, zmrzlé se dávají vařit do vroucí, lehce osolené vody a vaří se asi 8 minut
2
Jahodový salátek uděláme nejlépe z čerstvých jahod
, Nakrájíme je na kostičky, přidá se k nim jahodová marmeláda a přiměřené množství vody, aby směs lehce tekla a nebyla tuhá
Ravioli se podávají s jahodovým salátkem a můžeme je pokapat čokoládou a ještě dochutit zbylou vanilkovou náplní