Tapas - sušená šunka s melounem
- meloun 1 kus
Tapas - bagetka s restovaným chorizem
- bageta 1 kus
Tapas - bagetka s houbami
- sýr 1 kus
Postup přípravy
- Tapas - sušená šunka s melounem: Meloun očistíme a nakrájíme na kostky. Tyto kostky obalíme v sušené šunce a napíchneme na párátko.
- Tapas - bagetka s restovaným chorizem: Chorizo spolu se špekem nakrájíme na kostičky a zprudka osmažíme na pánvi. Po dosmažení naservírujeme na bagetu.
- Tapas - bagetka s houbami: Cibulku pokrájíme najemno, houby nakrájíme na kostky. Na rozpálené pánvi osmažíme cibulku, přidáme houby a celou směs podlijeme vodou a necháme dusit asi 20 minut. Hotovou směs naservírujeme na bagetu, posypeme sýry a necháme zapéct v troubě, stačí pět minut na 220°C.