Suroviny
- kuřecí bujón
- pórek
- smetana
- muškátový oříšek
Postup přípravy
Nejprve si připravíme kuřecí bujon, poté podusíme pórek, přidáme smetanu a muškátový oříšek. Nakonec polévku rozmixujeme dohladka a necháme vychladit.
Studená francouzská pórková polévka Zdroj: archiv TV Prima
Studené polévky u nás nemají tradici, ale přes původní nedůvěru si hosté tento jednoduchý krém i přidávali.
Nejprve si připravíme kuřecí bujon, poté podusíme pórek, přidáme smetanu a muškátový oříšek. Nakonec polévku rozmixujeme dohladka a necháme vychladit.
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
prima-cnn-news
prima-zeny
prima-zoom
prima-fresh
prima-cool
playboy
lajk
prima-living