Suroviny
- vejce
 - cukr moučka 5 lžic
 - kakao 2 lžíce
 - vanilkový cukr
 - smetana ke šlehání
 - malina
 - borůvky
 
Postup přípravy
- Oddělíme bílky od žloutků, z bílků vyšleháme sníh, k žloutkům přidáme cukr moučku a kakao, dobře promícháme. Obě hmoty jemně spojíme do jednobarevného sněhového těsta, které vlijeme na pořádně vymaštěný plech a pečeme v předehřáté troubě osm minut na 180°C. Upečené necháme vychladnout, odkrojíme okraje a opatrně otočíme těsto na opačnou stranu.
 - Vyšleháme si šlehačku spolu s vanilkovým cukrem, šlehačku rozetřeme na otočené těsto, srolujeme a dáme ztuhnout do ledničky.
 - Maliny dusíme spolu s přidaným cukrem, a následně přetlačíme přes sítko, abychom dostali něco jako sirup. Ztuhlou roládu nakrájíme, ozdobíme malinovým sirupem a borůvkami.