Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Časopis
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cuketa
  • Kam za pivem
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Tradice našich babiček
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Časopis
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cuketa
    • Kam za pivem
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Tradice našich babiček

Nejlepší recept na boloňské špagety krok za krokem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Jednoduchá dýňová polévka

Houbový guláš: nejlepší recept z lesních hub

Prostřeno!
Prostřeno, soutěžící
Pin it

Hit týdne

Další hity

Živáňská vepřová pečeně

Živáňská vepřová pečeně
Koprová omáčka
Nepečený piškotový dort s tvarohem a jahodami
Populární
Nepečené mini dortíky s jahodami a krémem z bílé čokolády
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
Citronovo-medová vepřová žebírka s brambory a fenyklem podle Jamieho Olivera
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku

Prostřeno: Pho Bo

Pho Bo

Pho Bo

  • Zavřít

Pho Bo

Moje hodnocení
18x

Pho Bo

5 porcí
90 minut

Vývar

  • hovězí oháňka ( - volitelné )
  • cibule 1

Head

  • mungo klíčky 20

Vývar

  • třtinový cukr 25 g

Head

  • bazalka 2 větvičky

Vývar

  • česnek 2

Head

  • limetka 1

Vývar

  • badyán 3

Head

  • hoisin omáčka 1 PL
  • chilli paprička 1

Vývar

  • hřebíček 6
  • skořice 1

Postup přípravy

  1. Začínáme s vývarem. Nejdříve připravíme vývar. Na kapce oleje zlehka orestujeme cibuli s mrkví, aby krásně zkaramelizovala. Přidáme cukr a rybí omáčku, tady opatrně, aby se nám to nezačalo připalovat. Dáme do hrnce zbylé koření, česnek, zázvor a hovězí oháňku nebo morkové kosti. Nakonec vývar a zalijeme studenou vodou. Důležitou součástí vývaru je skořice, badyán a černý kardamom. Přivedeme k varu a postupně sesbíráme nečistoty, aby vznikl krásný vývar. Takhle necháme lehce probublávat alespoň 3 hodiny.
  2. Podle návodu si připravíme široké nudle na Pho. Jakmile jsou hotové, dáme je do velké mísy s teplou vodou, aby zůstaly pořád dostatečně teplé a zbytečně nám neochladily vývar. Přichystáme si nakrájenou červenou cibuli a jarní cibulku, mungo klíčky, natrhaný koriandr a vietnamskou bazalku. Vše dáme na společný velký talíř, ze kterého si budou všichni moci brát to, na co zrovna mají chuť. Falešnou svíčkovou dáváme do polévky syrovou až při servírování, proto musí být nakrájena na opravdu tenké plátky, aby se dostatečně uvařila už během zalití horkým vývarem. Těsně před podáváním ji můžeme dát do mrazáku, bude se pak lépe krájet. Když je vývar hotový, slijeme ho do čistého hrnce a můžeme se pustit do finálního dochucení. Podle chuti můžeme přidat cukr, sůl a pepř.
  3. Přiveďte vývar do varu a můžeme se vrhnout na servírování. Do misky přijdou nejdříve široké nudle, mungo klíčky, červená cibule, zbylé čerstvé bylinky a vymačkaná šťáva ze čtvrtky limety. Pak už je na každém, jestli si do vývaru přidá chilli papričky, rybí omáčku anebo taky hoisin omáčku.

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek

Návrhy pro vás

Předkrmy a chuťovky

Poklad jižanské kuchyně: Smažené nakládané okurky s pikantním dipem

Zavařeniny

Dary podzimu: Šípková zavařenina podle Hanky Zemanové

Recepty

Šťavnatý švestkový chlebíček se švestkovou polevou

Předkrmy a chuťovky

Poklady německé kuchyně: Slaný koláč ze sýrového těsta s liškami

Předkrmy a chuťovky

Španělské sardinky z konzervy v rajčatové omáčce s uzenou paprikou

Vegetariánské

Křupavý smažený květák v pivním těstíčku s domácí tatarkou

Zelenina

Skromně a chutně: Pesto z brokolicových stonků

Sladké

Volarské guladschen, tedy čtvercové koláče plněné tvarohem


Přečtěte si také

Prostřeno!

Prostřeno: Piškotová pomáda

Prostřeno!

Prostřeno: Vepřové výpečky, špenát a domácí bramborový knedlík

Prostřeno!

Prostřeno: Hovězí vývar s domácími nudlemi a knedlíčky

Prostřeno!

Prostřeno: Chuťovky

Předkrmy a chuťovky

Poklad jižanské kuchyně: Smažené nakládané okurky s pikantním dipem

Zavařeniny

Dary podzimu: Šípková zavařenina podle Hanky Zemanové

Soutěžící

Adéla Kokindová

Novinky

Novinky na trhu: oplatky bez lepku, fleky nebo limitovaná edice věnečku

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Recepty

Domácí vaječné těstoviny – základní recept i ochucené varianty

Těstoviny

Skromně a chutně: Těstoviny cacio e pepe ricotta podle Pasta Queen

Přílohy

Gnocchi alla Sorrentina – domácí bramborové noky s rajčatovou omáčkou a mozzarellou podle Pasta Queen

Zavařeniny

Dary podzimu: Šípková zavařenina podle Hanky Zemanové

Recepty

Šťavnatý švestkový chlebíček se švestkovou polevou

Sladké

Volarské guladschen, tedy čtvercové koláče plněné tvarohem

Maso

Kuře adobo: Filipínské národní jídlo chutná skvěle díky výrazné marinádě

Maso

Večeře z jednoho pekáče: Plněné kuřecí roládky pečené s batáty

Maso

Jíme zdravě s dětmi: Masová sekaná s cuketou, rýží a mrkví

Vegetariánské

Křupavý smažený květák v pivním těstíčku s domácí tatarkou

Zelenina

Skromně a chutně: Pesto z brokolicových stonků

Polévky

Babí léto na talíři: Dýňovo-rajčatová krémová polévka

Nápoje
6

Domácí broskvový sirup

Recepty

Bezinkový sirup z plodů bezu černého – posiluje imunitu a skvěle chutná

Nápoje

Tinto de Verano – španělský letní drink z červeného vína

Předkrmy a chuťovky

Španělské sardinky z konzervy v rajčatové omáčce s uzenou paprikou

Ryby a mořské plody

Fritované olihně se solí a pepřem v asijském stylu

Saláty
8

Salát s rybí paštikou, marinovanou červenou řepou, koprem a křenem

Polévky

Babí léto na talíři: Dýňovo-rajčatová krémová polévka

Polévky

Dubáková polievka s osúchom aneb Polévka z hříbků s nákypem z brambor se zakysankou

Polévky

Dýňová polévka s pivem a sýrem – oblíbená klasika v novém kabátku

Předkrmy a chuťovky

Poklad jižanské kuchyně: Smažené nakládané okurky s pikantním dipem

Předkrmy a chuťovky

Poklady německé kuchyně: Slaný koláč ze sýrového těsta s liškami

Předkrmy a chuťovky

Španělské sardinky z konzervy v rajčatové omáčce s uzenou paprikou

Vegetariánské

Křupavý smažený květák v pivním těstíčku s domácí tatarkou

Recepty

Bez masa: Květákové steaky zapečené s čedarem

Recepty

Nakládaný houbařský hermelín à la kulajda

Nápoje
6

Domácí broskvový sirup

Recepty

Bezinkový sirup z plodů bezu černého – posiluje imunitu a skvěle chutná

Zavařeniny

Zavařujeme: Švestkový džem s vůní perníčků

Saláty

Green Goddess aneb božský zelený dresink je jednoduchý a hodí se skoro na všechno

Saláty
8

Salát s rybí paštikou, marinovanou červenou řepou, koprem a křenem

Recepty

Utopencův salát se špekáčky a kysaným zelím

Drůbež

Šumavská pečená kachna s houbovou omáčkou a krupicovými knedlíky

Maso

Vepřová líčka v krémové omáčce z lesních hříbků s domácími špeclemi s opečenou slaninou

Přílohy

Tak trochu jiné halušky s brynzou, slaninovým pyré, zeleninou a bramborovou slámou

prima-cnn-news

Česká rajčata mají mnoho výhod, v obchodech jich je ale málo. Hlídejme řetězce, říká Bendl V Polsku loni zabíjela ukrajinská raketa, potvrdil ministr. Stěžuje si na přístup Kyjeva Další napadená školačka v Brně. Ležela na chodníku, nikdo jí nepomohl, popsala šokovaná matka

prima-zeny

Denisa Nesvačilová jako tajemná Dominika hýří penězi. Sponzorstvím budí podezření Proslavil se jako Brumbál, měl ale zazářit i jako James Bond. Gambon zemřel ve věku 82 let Dojatí rodiče Martínka poděkovali Nikol Leitgeb. Ve sbírce se vybralo téměř 150 milionů

prima-zoom

Český stát a obchod s otroky Obávanému dělu USA se říkalo mlýnek na maso. Podívejte se na palbu 2 200 ran za minutu Podivná exploze americké jaderné ponorky zabila 99 lidí. Odtajněné dokumenty vyvrací teorii o nehodě

prima-fresh

Poklad jižanské kuchyně: Smažené nakládané okurky s pikantním dipem Dary podzimu: Šípková zavařenina podle Hanky Zemanové Novinky na trhu: oplatky bez lepku, fleky nebo limitovaná edice věnečku

prima-cool

Který film je blbější než Armageddon? Zemřel druhý Brumbál. Slavného herce znáte i z Ospalé díry nebo Paddingtona V sobota ve 20.15 dorazí Nesnesitelná tíha obrovského talentu

playboy

Co vás čeká v říjnovém čísle časopisu Playboy? Novým Bondem má být podle Angličanů Idris Elba, detektiv Luther ovšem roli kategoricky odmítá Playmate a pictorialy říjnového vydání

lajk

LGBT farářka Martina Viktorie Kopecká o miminku: Pořád se mě ptali, kdy budu mít dítě Radostná zpráva! Youtuber Jirka Král oslavil narození dvojčat. S krásnou partnerkou už mají velkou rodinu Sharon Stone je dnes strhanou babičkou. Nejnovější fotka zaskočila její fanoušky

prima-living

Dejte se do pěstování plnokvětých narcisů! Na jaře rozzáří zahradu nevšedními květy Jak se žilo a bydlelo v době svatého Václava: Ve středověku měl průměrný dům 12 metrů čtverečních Václavky jsou oblíbené podzimní houby. Lidskému organismu ale mohou ublížit

Populární témata

Nejlepší filmy 2022 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby Mafia Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Partička Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Filmy od Marvelu Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.