Piškot
- mouka 500 g
Náplň
- cukr 100 g
Piškot
- cukr 200 g
Náplň
- mléko 1.5 l
Piškot
Postup přípravy
- Suché ingredience spolu zamícháme, prosejeme, přidáme margarín pokojové teploty, vajíčka, smetanu a rukama vypracujeme těsto. Těsto rozdělíme na pět stejně vážících částí, každou část rozválíme na pečicím papíru ve velikosti daného plechu, těsto propícháme vidličkou a každý plát pečeme zvlášť dozlatova zhruba 6–8 minut na 180 °C. Na upečené pláty položíme těžký předmět, aby zůstaly rovné.
- Mléko, pudink a cukr zamícháme, přivedeme k varu a za stálého míchání vaříme až do zhoustnutí. Do hotového pudinku zamícháme máslo a horkou směs natíráme na pláty, opakujeme a na poslední plát nalejeme čokoládovou polevu, necháme vychladnout několik hodin, nejlépe přes noc.