Žebro omyjeme, zeleninu očistíme, zalijeme vodou, přidáme cibuli a česnek ve slupce, dochutíme kořením, a co nejdéle pozvolna vaříme. Uvařenou zeleninu a žebro vyndáme, obereme a nakrájíme na kousky, dáme zpátky do vývaru, dochutíme případně solí a pepřem.
Domácí nudle: Do mističky dáme asi 160 g hrubé nebo polohrubé mouky, uprostřed uděláme důlek, do kterého vyklepneme vejce, přidáme polévkovou lžíci vody, špetku soli a rozmícháme vidličkou. Pak si na tenkou placku vyválíme tuhé těsto, které necháme malinko oschnout, stačí pět minut. Placku nařežeme na pruhy asi 3 - 4 cm široké, které dáme na sebe a nakrájíme na slabé nudličky.
Nejlepší recepty e-mailem
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho
webu.