Suroviny
- losos 500 g
- cibule 1
- rukola
- ledový salát
- ředkvička 1
- avokádo 1
- chilli papričky 2
- koriandr
- olivový olej 2 PL
- krupicový cukr
- limetka 3
- toust (k podávání - volitelné )
- sůl
Postup přípravy
Ve velké skleněné mise smíchejte rybu, limetovou šťávu, sůl, pepř̌ a chilli. Šťáva by měla rybu kompletně zakrývat, jestli ne, přidejte jí víc. Zakryjte potravinářskou fólií a dejte na 20 minut marinovat. Kousky by měly být velké 2 x 2 cm. Rybu a cibuli vylovte z limetové šťávy a dejte do ploché mísy nebo na hlubší servírovací talíř. Přidejte ostatní ingredience a olivový olej. Zlehka promíchejte, pak ochuťte pořádnou špetkou soli a cukru. Podávejte s tortillovými lupínky či proužky.