Suroviny
- piškoty
 - smetana ke šlehání
 - ztužovač
 - polotučný tvaroh
 - cukr moučka
 - jahody
 - skořice
 - skořicový cukr
 - káva
 - med
 
Postup
- Uvaříme si kávu, kterou si ochutíme lžící medu, troškou mleté skořice a skořicovým cukrem, necháme chvíli vychladnout. Mezitím si vyšleháme šlehačku se ztužovačem. Tvaroh si dáme do misky a přidáme moučkový cukr podle chuti. Nakrájíme si jahody na tenké plátky.
 - Vezmeme si formu na dort. Piškoty namáčíme v kávě a pokládáme na dno formy, až je dno plné, rozetřeme tvaroh a poskládáme jahody a znovu piškoty namočené v kávě. Poté dáváme šlehačku, rozetřeme a dáme jahody.
 - Celý proces opakujeme až do vrchu formy. Poté dáme na noc do lednice.
 
Autor receptu: Adéla Kokindová