Suroviny
- máslo
- cibule 2
- krůtí maso 1 kg
- loupaná rajčata 2 plechovky
- rajčatový protlak
- smetana na vaření 2
- koriandr
- indický chleba naan
- mangový protlak
Koření
- garam masala
- koření tandoori masála
- římský kmín
- mletý zázvor
- sůl
Postup
- Na másle osmahneme najemno nakrájenou cibuli a k ní potom přidáme na kousky nakrájené krůtí maso, okořeníme bohatě indickým kořením.
- Když je maso skoro hotové, zalijeme rajčaty v plechovce a přidáme rajčatový protlak – provaříme společně a zalijeme balíčkem smetany – dochutíme a ozdobíme koriandrem.
- Koupený naan rozpečeme v troubě. Mangové pyré smícháme 1:1 se smetanou, vznikne nám tak lassi.
Autor receptu: Gabriela „Gabi“ Zimová
Všechny recepty najdete také v aplikaci Prima Zone v sekci Prostřeno! A to dříve než na webu!