Suroviny
- vepřové maso
- guacamole
- tortilla
- ananas
- rajče
- červená cibule
- ředkvičky
- koriandr
- salsa
Marináda
Postup
- Suroviny na marinádu smícháme, rozmixujeme, dolijeme šťávu z ananasu a necháme odležet ideálně přes noc.
- Poté vepřové maso namarinujeme, necháme alespoň půl hodiny v lednici a narazíme na tyčku vertikálního grilu do tzv. Trompa, případně jen nakrájíme na kostičky před samotným marinováním a grilujeme na grilu či pánvi.
- Uděláme si guacamole. Rajčata, cibuli a koriandr se stonky si najemno nakrájíme. Kompletujeme tak, že 2 kukuřičné tortilly zlehka opečeme, přidáme ogrilované vepřové maso, ozdobíme rajčaty, cibulí a ananasem na kostičky, dochutíme dle chuti salsou a podáváme s měsíčkem limetky a kolečky ředkvičky.
Autor receptu: Miroslav Salvatore Pecho