Předkrm
- broskev None kus
Hlavní
- kuřecí prsa None
- majonéza None
- jogurt None
- pórek None
- kari koření 4 až 5 lžíce
- sůl None
Postup přípravy
Kuřecí prsa rozkrájíme na menší kousky – třeba na proužky – a povaříme v osolené vodě se 4 až 5 lžícemi kari
Mezitím si nakrájíme pórek na nudličky
Kolik masa, tolik pórku
Maso po uvaření vytáhneme a ještě rozkrájíme na drobnější kousky
Do mísy vložíme maso, přidáme pórek, jogurt a majonézu, dle potřeby osolíme a promícháme
Dáme vychladit
Poté naplníme půlky broskví směsí
Můžeme ozdobit kouskem pórku a pro barvu posypat sladkou paprikou
Předkrm
Plněná broskev
Ingredience:
- půlky broskví – konzervované
- 2 kuřecí prsa
- 1 malá majonéza
- 1,5 bílého jogurtu
- 1 pórek
- kari
- sůl